Clash of Clans > Savaş & Savunma Taktikleri

SAVAŞ TAKTİKLERİ HAKKINDA!!!

(1/5) > >>

Kurmay:
Arkadaşlar bir kaç savaş taktiğine baktım ve bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım, uzun zamandır oyunu çok uzun süreler online oynayan ve çok fazla savaş yapan birisiyim.

En iyi savaş taktiği elindeki orduya göre köy bulmaktan geçer. Yani şunu demek istiyorum. Elinizde hava gücüne dayalı bir ordu var ve karşınıza çıkan köy de okçular hava savunma birimler çok ortalarda ve sağlam bölgelerde ise böyle bir köye saldırmak hüsran olabilir. Elinizde dev ve/veya peakka ağırlıklı bir saldırı birimi var ise kara düzendeki bir köyde başarılı olma şansınız düşüktür. Elinizde okçu, barbar ve/veya goblin karışımı bir ordu var ise havanların çok arkada xtoplarının sağlamda olduğu düz kare düzende bir köyde başarılı olma şansınız çok azdır. İşin kısacası başarılı olmak için eliniz deki orduya göre köy bulup saldırmak en başarılı savaş taktiğidir. Buna zamanla deneye deneye alışacaksınız. 3 onda 5 ondan denilen şeylere aldanmayın. İyi oyunlar ve iyi forumlar..

blackshadow1907:
Yararli tesekkurler yeni yeni bende boyle aramaya basladim :) +rep

emregsgs:
Sana %100 katiliyorum cok abartiyorlar bu isi

akinci:
Dediğin şeylerde yüzde yüz haklısın ama 3 ondan 5 ondan diye diyonda onlar da önemli o bir ordu düzenğidir barbar okcu dev melek hepsi bir bütündür saldırıda bunun gibi çok örnek ordu düzenekleri var millet bunun tarışmasını yapıyor yoksa assagı yukarı oyundan anlayan bilir bunları bunda sonraki aşamadır bence 3 ondan 5 ondan tarışmaları............. not: aşamadan kastim orduna göre köy bulma

emregsgs:
Cok dogru

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Sitemap 
Tam sürüme git