Gönderen Konu: Kolay Yoldan Altın ve İksir Toplama Taktikleri  (Okunma sayısı 13717 defa)

Çevrimdışı iancurtis

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
    • last.fm
  • COC Nick : iancurtis
  • Klanım : Napoli
Kolay Yoldan Altın ve İksir Toplama Taktikleri
« : 14 Aralık 2013, Cumartesi - 01:48 »
Arkadaşlar bir süredir coc oynuyorum, foruma bir müddet önce üye oldum ama ilk mesaj bu güne kısmetmiş. Size kısaca kolay yoldan altın kazanmayı anlatmak istiyorum.
Eskiden diğer bir çok oyuncu gibi ben de deli gibi kupa kasardım, zaten bazı güçlü oyuncular köy binasını dışarıda tutarak kupayı artık o kadar da önemsemediğini gösteriyor. Köyüne baskın yapıp bir tek köy binasını ele geçiriyorsun ve en az 6-7 kupa kazanıyorsun. Altın ve İksir depolarını öyle güçlü koruyorlar ki bir şey yapman normal olarak mümkün değil. Konumuz bu değil.
Ben 1250 kupa seviyyesine kadar yükseldim, başarılarda gösterilen 450 gem şeysini aldım ve köyümü 6.cı seviyye ulaştırdım. Bundan sonrası için altın ve iksir toplamak benim için daha önemli hale geldi.

Bildiğimiz gibi oyunda altın ve iksir toplayan en etkili dövüşçü goblinler oluyor. Laboratuvarda onları 3.cü seviyye yaptıktan sonra her saldırıda mümkün kadar çok altın ve iksire dikkat etmeye başladım, kupa önemli olmadığından her saldırıda 15 kupa falan kaybetmeye başladım ve 800 kupaya kadar düştüm. Tabi oyunda kupayla ilgili her hangi bir kural yok yani bir şeyleri elde etmek ve ya geliştirmek kupaya bağlı değil.

Savaşmak için köy ararken oyun bizi otomatik olarak kendi seviyyemizdeki köylerle ilişkilendirir o yüzden normalde dövüşcü ve savunma güçleri +1250 kupa olan oyuncunun +800 filan kupa sahibi oyuncularla dövüşü çok kolay oluyor. Tabi bir çok acemi de para topluyor, çünki onlar seviyyesindeki oyuncular savunmaya uygun oyuncu olduğu için pek bir şey yapamıyor. Rahatlıkla her savaştan +100000 altın ve iksirle ayrılmak kolay oluyor bu yolla.  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bir de şunu belirteyim, her hangi bir köye saldırırken altın ve ya iksir kasalarının görünüş olarak boş olduğunu ama ala bileceğin altın ve iksirin binlerce olduğu gözükür. Bir çok kişi buna dikkat etmek dalar iksir depolarına ve savaşcı kaybeder çünki normal oyuncu onları hep gizli tutar. İksir toplayıcı ve altın madenleriniyse dışarıda tutar.İşte iksirlerin ve altınların tamamı oradadır. +100 barbarla rahatlıkla ele geçirebilirsiniz
  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap



iancurtis 'nin Mesajlarını Beğenen 3 Kullanıcı: mert5 (25 Aralık 2014, Perşembe - 20:22), kaan alhan (01 Eylül 2014, Pazartesi - 16:22), ferdican99 (13 Nisan 2014, Pazar - 07:50)