Gönderen Konu: Clash Of Clans Dev ile Büyücü Kara iksir Kasma Taktiği KB9-KB8-KB7 Video+Resim  (Okunma sayısı 1566 defa)

Çevrimdışı McKraNow

  • 2.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 4
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : kratos
  • Klanım : Blue 51.
Evet Arkadaşlar Bugün Size Dev ve Büyücü İle Kara İksir Kasma Tekniğini Paylaşıcağım

1-Birliklerimiz Ordu Kampı 220 Olarak:20 Dev 20 Büyücü 10 Duvar Kırıcı 10 Okçu 10 Barbar 10 okçu Barbarı İsterseniz goblin duvar kırıcı vs ile değiştirebilirsiniz ordu kampı 200 olarak:10 barbar la 10 okçuyu almıyoruz ordu kampı daha düşükse mesela 190 sa 19 dev 19 büyücü vs yada duvar kırıcıdan kısabilirsiniz Kafanıza Göre Ayarlayabilirsiniz.

2-Dalma Taktiği (Hayvan gibi Dalma)alma Taktiğimiz 20 Tane Devi Bir Köşeden Kara İksirin Yakın Bir Yerinden Gönderiyoruz ve 5 veya daha az duvar kırıcı gönderiyoruz Sondalar Doluysa Ve Kolay Yerdeyse Okçu Büyücü Vs Almamız Lazım Sonra İse Devlerden Sonra Büyücülerin Hepsini Yada Bir Çoğunu Dışarıyı Temizlemek İçin Atıyoruz Sonra İse Okçu Barbar ve Kraliçeyle Kralı Gönderiyoruz Şifayı Vb Askerlerin Canına Ve Savaştaki Düşmanın Klan Kalesinin Doluluğuna Göre Vs Atarsınız. düşmanın klan kalesi birlikleri sizin devleri almadıysa ve iyi bir dalma taktiği yaptıysanız %95 Kara İksir Sizin.

3-Klan Kalesi:Klan Kalesi 30 veya 25 veya 20 olabilir Kafanıza Göre Birlik İsteyin Ve Klan Kalenizde Olsun Ama Benim Önerdiğim Büyücü Dev Veya Duvar Kırıcı Böylelikle Mesala Duvar Kırıcıdan Kısıp Dev veya büyücü Çoğaltabilirsiniz.Pekka V.b İstediğinizi Alabilirsiiz Kendinizin Seçimi.

4-Büyü Deposu:Büyü İse Benim Aldığım 2 Şifa 2 Öfke Bunu Siz 3 Şifa 1Öfke Veya 4 Şifa Yapabilirsiniz Büyü Deposu 3 lük Olan KB ise 3 şifa veya 2 şifa 1 öfke alabilirsiniz.

Resim:Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Burada Benim Az-Çok Aldığım Kara İksirler Var Resim Hd Değil Fakat Videoda HD Olarak İzleyebilirsiniz.


Video Sesli Anlatım: 

Video+Resim V.b Alıntı Değildir Zaten Hepsi Kendimin Emeğimdir.Herkese İyi Forumlu Günler Dilerim.
Bu alana reklam ver