Forum => Öneri & Şikayet & Tavsiye => Konuyu başlatan: KafalardaCicek - 17 Aralık 2015, Perşembe - 07:05

Başlık: Rezillik
Gönderen: KafalardaCicek - 17 Aralık 2015, Perşembe - 07:05
(http://i.hizliresim.com/ZQl99z.png) (http://hizliresim.com/ZQl99z)

Çokça para harcadığım bir oyuna yarım saattir giriş yapamıyorum benzer hatalar veriyordu son güncellemeden sonra. Ben bu oyunu zaman zaman çokça zaman zaman hiç girmeyerek oynuyorum buysa sizin hizmet politakınız bolca küfür yediniz benden beceriksizler! BECERİKSİZLER!!!
Başlık: Ynt: Rezillik
Gönderen: corriba - 17 Aralık 2015, Perşembe - 08:13
Bugun pbt (personel break time)  içeren bir güncelleme gelecek. 3 saat olan pbt 4 e çıkacak Gun içinde ara ara girdiğinizde pbtye ekleniyordu oda sıfırlanacak birkaç değişiklik daha var  pbt ile ilgili birde  son güncelleme ile oluşan sorunlar hakkında düzeltmeler var  Bekleyip göreceğiz
Başlık: Ynt: Rezillik
Gönderen: bayex - 17 Aralık 2015, Perşembe - 11:20
Çok büyük bir değişiklik olmayacak sadece ara mola olayna  çözüm getirmeye çalışmaları kalkan mevzusunu düşünmediklerini düşündürdü bana .
Başlık: Ynt: Rezillik
Gönderen: corriba - 17 Aralık 2015, Perşembe - 13:54
yazdıkları güncelleme ıceriginde pbt yi 4e çıkaracaklarını belirtmişler birde pbt sonrası sure 15 dkya düşecekmıs ayrıca pbt toplanarak gitmeyecek yani gun ıcınde 1 saat bağlandın çıktın yarım saat girmezsen pbt sıfırlayacak bugun az once  2. maintenance break geldi
Başlık: Ynt: Rezillik
Gönderen: KafalardaCicek - 17 Aralık 2015, Perşembe - 18:33
Pbt dediğiniz nedir ben bahsettiğiniz konularda bilgi sahibi değilim sıradan bir oyuncuyum dediğim gibi bazı geceler işim gereği sıkılmamak için oyun oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ben çevrimiçiyken oyun bilgilerimi güncelleyemiyorlar mı neden sınırlama getiriyorlar? İlginiz için teşekkürler.
Başlık: Ynt: Rezillik
Gönderen: Ahmett80 - 26 Aralık 2015, Cumartesi - 04:10
Her gun mail atiyorum supercele eski kalkan sistemi gelsin diye cevap bile vermiyorlar. Eski sistem gelmedigi surece oynanmaz bu oyun arkadaslar tabi bu benim dusuncem. Kb 10a geceli 2 ay oldu ve suan cok eziliyorum oyunda guncelleme geldiginden beri iscilerim bosta gelisemezsem neden oynicam bu oyunu birakirim kafam rahat eder.