Gönderen Konu: Klan başkenti saldırılarında düzenleme isteği  (Okunma sayısı 15 defa)

Çevrimdışı gölge.kral

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
Klan başkenti saldırılarında düzenleme isteği
« : 16 Nisan 2024, Salı - 16:56 »
Merhaba,

       Klan başkenti saldırılarında, bir köye ilk saldıranlar genelde en çok yıkım yüzdesini alıyor ve puanları topluyor. bazı oyuncular köylere ilk saldırıları yapıp yüksek puan toplamaya çalışıyor. Fakat kendisinden sonra köye saldıran kişi köyü 100 % yıkmasına rağmen az puan alıyor.

       Örneğin köy yıkımı ilk saldırıda 70% te kalmış. sonraki saldıran 70 den 100 e tamamlıyor. ancak ilk saldıran oyuncu yüksek puan alırken, ikinci saldıran oyuncu düşük puan alıyor.

       Bu sorunun çözümü için ben şöyle bir çözüm düşündüm. Saldırıyı yapan oyucu saldırı sonrasında elinde kalan kullanmadığı askerleri bir sonraki saldırıda da kullanabilsin. her saldırının bir asker kullanım limiti olduğundan, herkese saldırılarda kullanmak üzere toplam asker gücü verilsin. Bir saldırıda kullanılabilecek maximum asker sayısı sınırlandırılsın. Yani küçük oranları tamamlayan (örneğin 80% den 100% e tamamlama gibi) oyuncular daha fazla savaş yaparak, tek seferde yüksek yıkım oranı ve puan elde eden oyuncular gibi yüksek puan toplayabilsin.

       Böyle olursa oyun içi dengeleme ve adalet açısından daha iyi olacaktır. Konu hakkında yardımlarınızı talep ediyorum.