Clash of Clans => Köy Görüntüsü & Düzen Paylaşımları => Konuyu başlatan: honorOG - 25 Ekim 2014, Cumartesi - 22:31

Başlık: Yeni Başladım Yardım Edermisiniz !?
Gönderen: honorOG - 25 Ekim 2014, Cumartesi - 22:31
Merhaba arkadaşlar.Ben oyuna yeni başladım öncelikle altın ve iksir depolarını yükselttim.Köy binam seviyem 4 toplarım ve okçu kulelerim 3.Altın depolarım 4 iksir depolarım ise 3.Bundan sonra ilk neleri geliştirmeliyim ve bende bulunan surları nasıl dizmeliyim gibi tüyolar verirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim ...

(http://i.hizliresim.com/2Qlag0.png) (http://hizliresim.com/2Qlag0)
Başlık: Ynt: Yeni Başladım Yardım Edermisiniz !?
Gönderen: VİCTORY - 26 Ekim 2014, Pazar - 00:07
Öncelikle hayırlı olsun baya bir işin var.Düzenli oynar isen 1 yılda köyün güzel denebilecek seviyeye gelir.Yeni baslayanlara söylenebilecek en iyi tavsiyemiz bütün birimlerini (savunma,kışla,kamp,duvar,askerler vs) son seviye yapıp yeni köy binasına öyle geçiniz.Altın ve iksirini korumaya çalış.Düzeni ise internetten bulabilirsin.Şuanda yenilirsen üzülme savunman daha gelişmedi.Savunmaya gelirsek sihirbaz,havan ve hava savunmalarına öncelik ver.İleride dev ve şifacılar ile başın ağrıyabilir.Kolay gelsin.
Başlık: Ynt: Yeni Başladım Yardım Edermisiniz !?
Gönderen: 45cagdas45 - 29 Ekim 2014, Çarşamba - 20:51
oyunu bi açıcaksın köy dümdüz oyundan soğuyabilirsin pes etme th9 olup biraz savunmaları geliştirene kadar %100 yıkılma şansın çok fazla o an bırakma hissi oluyor :D toplamda 1 ay oyuna pek bakmayarak 13 ayda 115 lv oldum köy binası th9 için herseyi fulledim th10 geçtim ve yeni birimlerimi kurdum yükseltiyorum... :D  [img]http://i.hizliresim.co       resmi direk sitede çıkartmayı yapamadım bi türlü  ??? (http://hizliresim.com/AYM5BL)