Gönderen Konu: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular  (Okunma sayısı 46555 defa)

Çevrimdışı Admin

  • Site Lideri
  • *
  • İleti: 2777
  • Rep Puanı : 360
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • 989 Mesajı Toplam
    3240 Kere Beğenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« : 07 Nisan 2014, Pazartesi - 17:58 »
ÖNEMLİ
Artık Clash of Clans te yeni konsept var: SAVAŞ ÜSSÜ sadece klan savaşlarındaki üssün demektir. Savaş üssün asıl köyün değildir. Normal oyundaki köyünüz hala sizin asıl köyünüzdür. Örneğin, asıl köyünüz savaş günü boyunca kilitli kalmaz, ancak savaş üssü kilitli kalır ve değiştirilemez. Hazırlık günü dost köylere asker bağışı değil, sadece klan savaşlarına katılmış dost köylere bağış yapılabilir. Klan savaşlarında sadece rakibinizin SAVAŞ ÜSLERİNİ yenersiniz, asıl köylerini değil vs. vs.


Temel Bilgi

Klan savaşları nelerdir? Nasıl çalışır?
Bir klan savaşı iki kabile arasında stratejik bir savaş olduğunu. Bir klan savaşı, hazırlık gün ve savaş günde iki faz vardır. Her katılımcı savaş günü iki kez saldırabilir. Savaşın sonunda, en fazla yıldız toplayan klan, klan savaşlarını kazanır.

Bir klan savaşı sırasında başarılı saldırılar yapan her klan üyesi bazı bonuslar kazanacak, ancak asıl gün sonunda kazanan klan büyük bir ganimet bonusu alır. Klan savaşları, normal savaşlar aksine,  ücretsizdir ve Klanlar, klan savaşlarına katılmak zorunda değildir.

Bir klan savaşı sırasında köyüme olur? Köyüm savaşa gidermi yoksa güvendemi?
 
Savaş bölgesi: klan savaşları düzenli oyun sahasından daha farklı bir alanda mücadele edilir. Çünkü Sizin asıl köyünüz klan savaşları sırasında güvende olur ve etkilenmez. Savaş bölgesinde, oyuncuları kendini savaşa hazırlar  Asıl köyün kaynakları, kupa ve kalkanı bir klan savaşları sırasında etkilenmez. Kalkan gitmez ve ganimetleriniz çalınmaz.

Klan savaşlarını nerde bulabilirim?
Eğer bir klan iseniz, size ekranın sol alt köşesinde (iki kılıç çapraz şeklinde düğme) klan savaşları düğmesi ile herhangi bir anda klan savaşları erişebilirsiniz. Buradan, yeni klan savaşları klan liderleri ve yardımcı liderler tarafından başlatılabilir. Savaşa katılabilir veya izleyici olarak kalma ihtimaliniz mevcuttur.  Bir klan savaş devam ediyorsa, bu düğmeye basarak savaş bölgesi haritası doğrudan görebilirsiniz.


Savaşı Başlatmak

Nasıl bir klan savaşı başlar?
Liderler ve  yardımcı liderler klan savaş ekranını açarak ve "Savaşı Başlat" düğmesine basarak savaşa kendini klanını.  Bununla bir rakip klan için arama başlayacak, ve siz (15 vs 15) için uyumlu olan klan savaşına girmiş olacaksınız.   Bir rakip klan bulunduktan sonra klan savaşı hemen başlayacaktır.

Bir rakip klan bulma birkaç dakika sürebilir, ama klan savaşları ekranında beklemek gerekmez. yukarıdaki  "X" tuşu ile ekranı kapatabilirsin ve karşıt bir klan bulunduğunda size haber verilir.

Nasıl klan savaşlarına katılabilir?
Bir lider veya yardımcı-lider "Savaş Başlat" düğmesine bastığında bir klan savaşına katılmak için, bir klana üye olması gereklidir. Bu noktadan sonra başka bir klan savaşına katılmak mümkün olmayacaktır. Bu noktadan sonra sadece klan savaşlarında izleyici olunur.

Klan savaşı sırasında klanımdan ayrılırsam ne olur?
Bir lider veya eş-lider "Savaş Başlat" düğmesine bastıktan sonra, klandan ayrılmak veya geri dönmek serbesttir. Ancak farklı bir klanda olsanız bile ilk katıldığını yerde savaşa devam edersiniz.

Bir seferde birden fazla klan savaşa katılınalamaz. Bir klan savaşına iştirak ederken bir klan bırakırsanız, o daha önceki savaş sona erene kadar başka herhangi bir klan savaşları katılmak mümkün olmayacaktır. Diğer oyuncular hala profilinizi kontrol ederek bitmemiş bir savaşın parçası olduğunu görmek mümkün olacaktır. Önceki klan savaş sonucuna kadar savaş ilk başladığı gibi devam eder.

Savaşa gitmek için gerekli asgari klan gereksinimleri nelerdir?
Tek koşul, bir klan savaşı için uygun en az 10 üye sahip olmasıdır.

Ben savaş için uygun olan bir klan üyesi varsa, bu ne anlama geliyor?
Savaş devam ederken onların önceki klan bırakılırsa klanın yeni üyeleri savaş için uygun olmayacaktır. Önceki savaş tamamlandığında tekrar savaş için uygun olacaktır. Herhangi bir üye savaş için uygun olup olmadığını görmek için klan üyesi listesini kontrol edip durumunu görebilirsiniz. Uygun olmayan üyeler varken klan savaşı başlarsa, bu üyeler savaşa katılamayacaklardır

Klan üyem savaşta aktif değilse ne olur?
Inaktif üyeler klan savaşlarında aktif üyeler gibi varsayılır. Onlar hala bağışlanan asker alma ve düşman tarafından saldırıya uğrama gibi savaş sırasında herhangi bir eylem, bir hedef olabilir. Inaktif üyeler hala toplam takım boyutu doğru sayacaktır ve savaş üsleri hala savaş haritada görünecektir. Ancak, inaktif üyeler saldırı yapmayacakları için herhangi bir bonus ve onun tarafından yıldız alamayacaksınız.

Klan savaşı iptal edilebilirmi?
Rakip klan aranırken  "iptal" tuşuna basarak aramayı iptal edebilirsiniz. Bir rakip bulunduktan sonra savaş iptal edilemez. Hazırlık gün hemen başlar.


Klan Savaşları Eşleşmesi

Nasıl klan klan savaş için eşleştirilir?
Klan savaşları eşleşmesi üyelerinin gücüne dayalı klan maçları bulur. Multiplayer savaşları aksine, kupalar sizin klan savaşları rakibini belirlemede hiçbir etkisi yoktur. Rakip klan bulunduktan sonra, savaş hemen başlar. Klan savaşları eşleştirmesi kendisi bir kerede bulunur. Beğenmediğiniz klan savaşını geçmek yoktur.

Nasıl gücü klan savaşları hesaplanır?
Güç her üyenin saldıran gücü (asker, ordu kamp kapasitesi, büyüler ve kahramanlar) ve savunma gücü (savunma binalar, duvarlar, tuzaklar ve kahramanlar) dayanmaktadır. Farklı düzenleri ve taban tasarımları gücünü etkilemez. Vb onlar kendi asker, savunma, büyü, yükseltme eğer bir üyenin gücü değiştirilebilir tek yoludur

Farklı boyutlarda klanlar savaş için uyumlu olacak? Bu haksızlık olur.
Her iki klan her zaman bir klan savaşı savaş üsleri aynı sayıda sahip olacak. Klan savaşları çöpçatanlık sadece benzer büyüklükteki klanlar maç olacak, ve klan takım boyutlarını eşitlemek eşleştiği zaman (klan başına 1-4 arasında) birkaç üye seyirci moduna koymak olabilir. Seyirci modunda üyeleri klan düşük kupa sayısı olan (veya savaş için uygun olanlar) olacaktır.

10 10 vs üyeleri klan savaşı için mümkün olan en küçük takım boyutudur. Diğer olası takım boyutları şunlardır: 15, 15 vs 20, 20 vs 25, 25 vs 30, 30 vs 35, 35 vs 40, 40 vs 45 vs 45 vs 50 50. Klan savaşları çöpçatanlık her zaman olası en büyük klan savaşın içine klan maç olacak.


Savaşı: Savaş Haritası

Yardım! Bunun üzerine tüm küçük bir kasaba salonları ile bu haritayı anlamıyorum.
Bu klan savaşları gerçekleşecek savaş alanı, bir harita. Sizin klan her zaman harita üzerinde sol tarafta dost topraklarında olacak. Düşman klan her zaman haritanın sağ tarafında düşman topraklarında olacak. Sen haritanın diğer tarafında görüntülemek için herhangi bir zamanda ok tuşuna basabilirsiniz.

Savaş harita üzerinde her belediye bir savaş üssü temsil eder. Bir belediye binası dokunarak, böyle tamamlanmış saldırıları gibi bu oyuncu hakkında daha fazla bilgi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca scout, asker bağış, ya da bu menüden bir savaş üssüne saldırı olabilir. Alabilir eylemler klan savaşın her aşamasında ile değişecektir.

Nasıl savaş üsleri savaş haritasında sıralanır?
Bazlar en yüksekten en gücü emredildi. Yüksek mukavemet savaş üsleri savaş haritanın üst kısmında bulunmaktadır. Kupalar üslerin sipariş üzerine hiçbir etkisi yoktur.

Nasıl savaş üssü köyümden farklı?
Sizin savaş baz birkaç istisna dışında, sizin köye çok benzer. Sizin savaş baz bilgi üretmez. Senin savaş üssü klan kale köyünüzün klan kale ayrı doldurulmalıdır. Onlar her zaman savaş için hazır olarak savaş bazlar, onların tuzakları, rearmed savunma reloaded, ya kahramanlar iyileşmiş olması gerekir asla. Savaş baz doğrudan yükseltilmiş veya yeniden düzenlenmiş, ancak bunun yerine hazırlık gündüz düzenlemeyi ve köyün en yüksek tamamlanmış yükseltme düzeyleri taklit edecek edilemez. Binalar ve tuzakları savaş üssü "yapım aşamasında" olmayacak.

Ben Savaş Bankası'ndaki asker ya da büyü tren miyim?
No War Bankası sadece klan savaşları savunma içindir. Tüm saldıran orduları normal köyden gelmelidir.


Savaş: Hazırlık Günü (24 saat)

Ne hazırlık gündüzleri olur?
Klanlar, kendi savunmalarını hazırlamak hakkında bilgi toplamak, ve karşıt aşiretine yönelik planlar yapmaya başlayabilirsiniz bu gün. Orada hiçbir saldırı hazırlığı gündüzleri, ama savaşı kazanmak için bir strateji oluşturulması için çok önemli bir zamandır!

Üç ana faaliyet hazırlık gündüzleri vardır:, senin savaş tabanını yeniden düzenleyerek zümre arkadaşları için takviye asker bağış ve düşman savaş üsleri izcilik.

Nasıl benim savaş üssü yeniden düzenlerim?
Hazırlık Gün boyunca, savaş baz otomatik köy düzenini maç yeniden düzenlemek olacaktır. Eğer savaş tabanını yeniden düzenlemek istiyorsanız, sadece düzenli köy yeniden düzenlemek. Hazırlık gün sona erdikten sonra savaş üssü yeniden düzenlenebilir olamaz farkında olmak,

Nasıl klan savaşları Klan Kalesi asker bağışı çalışır?
Senin savaş üssü klan kale köyünüzün klan kale farklı ve ayrı ayrı doldurulmalıdır. Bir savaş üssü bağışlanan askerler savaş gün boyunca tüm saldırılara karşı savunmak için kullanılacaktır.

Düzenli köyü aksine, savaş üssü için asker talebinde bulunmaya gerek yoktur. Bunun yerine, tüm savaş üsleri hazırlık gündüzleri asker bağışı için otomatik olarak açıktır. Bağış için, sadece hazırlık gündüzleri bir klan mate'nın savaş üssü dokunun ve doğrudan asker bağış. Unutmayın, askerleri savaş gündüzleri savaş üsleri bağışlanacak olamaz.

Ben savaş üssü savunmak için özel klan kale asker talep edebilir miyim?
Evet. Sen savaş harita üzerinde savaş üssü dokunarak ve bağış talep mesajını değiştirerek özel bir asker isteği yazabilirsiniz.

Ben bir savaş üssü izci ne olur?
Sen serbestçe tüm müttefik keşif ve klan savaş süresince düşman savaş üsleri (ve savaş bittikten sonra bile) onların temel düzenini görüntülemek için. Eğer düşmana karşı saldırılar için önceden müttefikleri ve planı tavsiye vermek sağlar gibi İzcilik, klan savaş stratejisi için çok önemli bir araçtır.


Savaş: Savaş Gün (24 saat)

Ne savaşı gündüzleri olur?
Klanlar saldırı, puanlama yıldızlı ve zafere doğru iterek başlattığınızda bu gün! Savaş bazlar savaş gündüz değiştirilemez, böylece zafer sadece üstün hücum beceri ve koordinasyon sahip menteşeleri. Her saldırıdan sonra nasıl savaş harita güncellemeleri için dikkat edin, ve klan yıldızlı maksimize etmek için denemek için gerektiği gibi strateji ayarlayın!

Izci ve saldırı düşman savaş üsleri: Eğer savaş gün boyunca yapabileceğiniz iki ana faaliyetleri vardır.

Kaç kere bir klan savaş saldırabilir?
Sadece savaş gündüzleri 2 kez saldırı, böylece her saldırı sayılmasını yapabilirsiniz! Önceden saldırıları planlamak için izcilik ve klan sohbet kullanın. Sen saldırmak için herhangi bir rakip oyuncu seçin, ancak her ikisi de saldırıları ile aynı hedefe saldırı olamayacağını aklınızda tutabilirsiniz.

Kimi saldırı gerekir? Tavsiye edilen hedef nedir?
Bir klan savaşta saldıran asıl amacı savaşta onları kazanarak klan yıldızlı kazanmak için. Bu size yenmek düşünüyorum hedeflere saldırmak için önemlidir. Eğer saldırılarda başarısız olursa, sadece sizin klan için yıldız kazanmak değil, ama aynı zamanda herhangi bir bonus yağma kazanamazsınız!

Savaş Gündüzleri, her zaman savaş harita üzerinde görünür bir tavsiye hedefi olmayacaktır. Tavsiye edilen hedef size rakiplerinin savunma gücüne dayalı saldırı gücü için en yakın eşleşme gösterir. Baz düzen olsa, dikkate alınan, ne de sevdiğiniz hücum tarzı, bu yüzden sen daha iyi gibi bir hedef bulabilirsiniz eğer görmek için aşağıdaki da yukarıda birkaç üsleri ve birkaç üsleri kontrol etmek iyi bir fikir değildir.

Saldıran önce, eğer varsa, bu hedef üzerinde klanın önceki saldırılarının tekrarlarını görmek için de iyi bir fikirdir. Bu değerli Klan Kalesi asker savunmak tuzakları hakkında bilgi, ve bazı saldırı stratejilerinin etkinliğini sağlayabilir.

Ne bir savaş Bankası'ndaki karşı en iyi saldırıyı belirler?
En iyi saldırı olduğunu üssüne karşı en yıldızlı attı biridir. Sadece o iyi saldırı savaş haritanın üst kısmında gösterilen klanın toplam yıldızlı doğru sayacaktır.

Ben bir klan savaşı saldırmak için bir ordu kurmak gerekiyor mu?
Evet. Sizin saldıran ordu eğitimli ve normal bir çok oyunculu bir saldırı için yaparım gibi Köyde hazırlanmış olmalıdır. Bu, yerine düzenli ordu kompozisyon için iyi bir hedef bulmak olsaydı size kalmış, ya da bunun yerine belli bir zayıflık ile belirli bir tabanı çıkarmak için alışılmadık bir ordusunu eğitmek olurdu. Bir şey ancak, kesin: ikinci bir şansı vardır. Lütfen Heroes büyü hazır ve tam değerli klan savaş saldırılarından birini kullanmadan önce Klan Kalesi var ki, uyanık olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.

Nasıl saldırı tekrarları görebilirsiniz?
Eğer savaş haritasında bir belediye binası dokunduğunuzda bir müttefik veya düşman savaş Bankası'ndaki karşı gerçekleştirilen en iyi saldırı gösterilen oynatma düğmesi aracılığıyla görülebilir. Henüz Savaş Bankası'ndaki karşı gerçekleştirilen bir saldırı olmamıştır eğer düğmesi gösterilmeyecektir.

Buna ek olarak, savaşta her katılımcısı tarafından yapılan her saldırı gözden olabilir ve ekranın üstüne yakın gösterilen mavi ve beyaz yıldız düğmesine basarak ve Savaş Etkinlikler sekmesini seçerek çalınır.

Ben Klan saldırı eğer benim kalkan kaybeder mi?
Hayır, size kalkan kaybetmek yok. Eğer tek bir oyuncu köyüne saldırı olurdu sanki bunu düşünün.

Etkin bir kalkan, bir klan savaşı beni korumak mı?
Hayır, Savaş Bankası etkin bir kalkan olsa bile saldırıya olabilir. Bir kalkan sadece çok oyunculu saldırılara karşı köy korur.

Ne bir savaş saldırıda mağlup edilir Klan Kalesi asker savunmak olur?
Bir savaş saldırı bittikten sonra yenildi savunan Klan Kalesi askerleri otomatik olarak yenilenmektedir. Bu aynı Klan Kalesi askerleri her savaş saldırısına karşı bir savaş üssü savunmak anlamına gelir.


Ben yeniden kol tuzakları var mı, Heroes iyileşmek ve benim savaş üssü saldırıya sonra Infernos ve X-yaylarında yeniden?
Hayır, her şey otomatik olarak şarj olacaktır. Olursa olsun düşman klan senin savaş üssü saldırır kaç kere, onun tuzaklar her zaman Heroes hazır olacak, silahlı olacak, ve Inferno Towers ve X-Fiyonk tam yüklü olacak.



Klan Savaşları Kazanma

Nasıl kazanan klan belirlenir?
Kazanan savaş gündüzleri savaş haritanın üstündeki ekranda her zaman klan tarafından kazanılan toplam yıldızlı tarafından belirlenecektir. Bir klan savaşı kazanmak için, klan savaş gün biter zaman rakip klan daha fazla yıldız kazanmak gerekir.

Nasıl benim klan yıldızlı kazanılır?
Eğer savaşta kazanmak yıldız da klan tarafından kazanılır. % 100 yok eğer bir üs ve 1 yıldız binaların en az% 50 yok eğer bir Town Hall, 1 yıldızı yok ise 1 yıldız: savaşta Yıldız multiplayer maçlar gibi aynı şekilde çalışır.

Ancak, her düşman Savaş Üssü karşı sadece iyi saldırı sayar akılda tutmak önemlidir. Birisi zaten bir düşman üssüne 2 yıldızlı kazanmıştır varsa, klan için ek bir yıldız puan için aynı baza karşı mükemmel bir 3 yıldızlı kazanmak zorunda olacak. Bu maksimum yıldızlı puan klan için, sizin gibi birçok farklı düşman Savaş Üs 3 yıldızlı kazanmak için çalışmalısınız, demektir. Çoğu zaman, henüz bir önceki en iyi saldırı geliştirmek için denemek için daha mağlup olmamıştır Savaş Üsleri saldırmak için iyi bir stratejidir!

Bir klan bir klan savaş puanı yıldızlı azami miktarı nedir?
Her düşman savaş üssü 3 yıldızına olabilir, böylece klan kazanabilirsiniz yıldızlı maksimum miktarda düşman Savaş Üsleri 3 kez sayı (15 15 vs klan savaşı için örneğin en yüksek 45 yıldız) 'dir.

Bizim klan klan savaşı kazanırsa ne olur?
Kenara zafer zafer, kazanan klanın her katılımcı üye hemen onların muzaffer saldırılarından tahakkuk tam Bonus yağma verilecektir. Buna ek olarak, klan klan açıklaması görünür onun "Savaşları kazandı", stat, bir parlak yeni puan kazanacaksınız.

Bizim klan klan savaşı kaybederse ne olur?
Kenara yenilginin utanç, kaybeden klanın üyeleri ikramiye ganimet için sert bir ceza yaşayacaktır. Losing üyeler hala kazandıkları ikramiye yağma verilecektir, ancak ağır azalacaktır.

Klan klan savaş kravat miyim?
Savaş günü sona erdiğinde her iki klan yıldızlı aynı sayıda kazandık Evet, eğer bir beraberlik mümkündür. Hem çetelerin üyeleri, ama bir ceza at, bonus yağma verilecektir. Ceza klan kaybederse gibi ağır değil, ama yine de klan kazanmış olsaydı çok daha azdır.


Klan savaşları Bonus ganimet

Savaş kazanmak ikramiye nedir?
Savaş kazanmak bonus klan savaşı kazanırsa eğer kazanacağım yağma edilir. Sen (kazanılan yıldızlı sayısı önemli değildir) düşman savaş üssü saldıran ve yenerek bu bonusu artırabilir. Eğer bir düşman Savaş Üssü, karşı bir saldırı başarısız eğer savaş kazanmak ikramiye artış olmayacak çünkü, dikkatli olun!

Geçerli savaş kazanmak ikramiye hep savaş haritanın sol üst köşesinde gösterilir.

Bizim klan savaşı kazanmak değil, ben hala herhangi bir bonus almak mı?
Evet, hala klan kaybeder, ya da savaş berabere biter bile, savaş kazanmak bonus küçük bir yüzdesini kazanacağım.

Benim clanmates benim savaş kazanmak ikramiye yarar mı? Onlar bana bunu artırmaya yardımcı olabilir misiniz?
Hayır Sizin savaş kazanmak ikramiye tamamen kendi ve savaştaki performansını yansıtır. Bu sizin ve klan savaşı kazanırsa yalnızca sizindir. Sadece savaşta kendi saldırıları kazanarak bonusu artırabilir.

Nasıl savaş kazanmak ikramiye tutarları hesaplanır?
Farklı bazlar Bonus yağma değer farklı miktarlarda bulunmaktadır. Savaş Base savunma gücü daha yüksek, daha fazla bonus baz birçok belediye binası seviyeleri kendi altında ise prim azalır olsa, değer yağma. Sen bir düşman Savaş Üssü savaş gündüzleri savaş haritası üzerinde dokunarak değer ikramiye ganimet miktarını görebilirsiniz.

Ne bir savaş saldırısı sırasında depolardan yağma kaynaklar hakkında?
Düşman Savaş Üsleri depolarda mevcut kaynakların küçük bir miktar her zaman vardır. Bu yağma tıpkı diğer çok oyunculu saldırı olduğu gibi, hemen depolara teslim edilir. Ancak, bu depolarda yağma miktarı sabittir ve her zaman savaş kazanmak ikramiye çok daha düşük olacaktır. Eğer saldırıları kazanan ve savaşı en iyi yolu kazanan, yağma maksimize etmek istiyorsanız!

Birisi klan savaşları bana saldırır eğer kaynaklarını kaybetmek mi?
Hayır, sizin kaynaklarınızı kaybetmek yok. War Bankası'ndaki düşmanlarına mevcut ganimet Köyden gelmiyor, bu yüzden kaynaklar güvenlidir.

Savaş bittiğinde nerede ikramiye yağma gidiyor?
Bonus savaş yağma sizin Klan Kalesi saklanır. Sizin Klan Kalesi sadece sınırlı bir miktarda savaş ganimeti tutabilir, çünkü normal depolarda orada daha güvenli, ama düzenli olarak toplamak unutmayın.


Bitirdi savaşları

Onlar bittikten sonra ben klan savaşları görüntüleyebilir miyim?
Evet! Savaş sona erdikten sonra tüm savaş haritası ve tüm savaş dinletir bir süre için geçerli olacak. Basitçe, müttefikleri ve düşmanları son savaş sırasında nasıl yaptığını yorumlayan savaş sonuç ekranında "View harita" düğmesine dokunun.

Sen "Savaş günlüğü" bu klan açıklaması yanında dokunarak hatta büyük savaşları görebilirsiniz. Savaş günlüğü, bir klanın geçmiş klan savaşları tarihini, ve bunların sonucu puanları gösterecektir. Bir süre sonra bu ayrıntıları kullanılamaz hale olsa son klan savaşları, aynı zamanda, "Ayrıntılar" düğmesine dokunarak derinlemesine taranabilir.

Sunucu bakımı girdiğinde bir savaş biterse ne olur?
Sunucu bakımı girdiğinde savaşlar duracaktır. Hazırlık ve savaş gün sunucu bakım altında zaman miktarına göre uzatılacak.

Bir sona erdikten sonra nasıl yeni bir klan savaş başlar?
Liderler ve co-liderler savaş sonuçları ekranından tekrar savaşa klan alabilir.

« Son Düzenleme: 09 Nisan 2014, Çarşamba - 15:58 Gönderen: ceriafo »


Admin 'nin Mesajlarını Beğenen 9 Kullanıcı: berke_35 (18 Temmuz 2014, Cuma - 16:48), TERMİNATÖR (04 Temmuz 2014, Cuma - 02:50), Erden (26 Haziran 2014, Perşembe - 22:03), TReeArms (22 Haziran 2014, Pazar - 10:36), sinans (21 Nisan 2014, Pazartesi - 23:27), egemen_sdy (14 Nisan 2014, Pazartesi - 21:33), berkaydemil (13 Nisan 2014, Pazar - 09:43), cancanoli (11 Nisan 2014, Cuma - 09:20), cyrano (10 Nisan 2014, Perşembe - 15:05)

Çevrimdışı Mythness

  • 2.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2014, Perşembe - 12:40 »
Google çeviriden çevirdin madem azda kendin düzeltseydin dostum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap


Mythness 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Tulumba (11 Nisan 2014, Cuma - 11:13)

Çevrimdışı Admin

  • Site Lideri
  • *
  • İleti: 2777
  • Rep Puanı : 360
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • 989 Mesajı Toplam
    3240 Kere Beğenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2014, Perşembe - 17:17 »
Kardeş bu öyle 2 satırlık bi çeviri değil , müsait oldukça başlandı yukardan çevirmeye he dersen çok biliyorum çevirip yollim onu koyayım o zaman buyur...


Admin 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: desert eagle (17 Nisan 2014, Perşembe - 10:14)

Çevrimdışı ilyaser

  • 2.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : yahyasaray
  • Klanım : osmanli
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #3 : 10 Nisan 2014, Perşembe - 18:41 »
Emeğine sağlık. Faydalandım. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap


Çevrimdışı senerf

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : renk decor
  • Klanım : akıncılar 29
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2014, Perşembe - 18:56 »
iyice kafam karıştı. Şimdi hazırlık aşamasında o bölümdeki klan kalelerine ne dolduralım. Savunma mı , atak mı. kendi ordumuzla savaşacaksak 2 klan kalemizi de savaşta kullanabilecek miyiz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap??


Çevrimdışı FatihHan9

  • 4.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 11
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Herkezi klana beklerim AK HUNLAR
  • 3 Mesajı Toplam
    3 Kere Beğenildi
  • COC Nick : FatihHan
  • Klanım : AK HUNLAR
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2014, Cuma - 18:53 »
Rakip klan ara derken ben iptale bastim ve x tuşuyla kapattim tekrar girdim savas haritası cikti ama rakip yok bizim klanin hatitasida yok ve simdi ne yapacagimi bilemiyorum nasil tekrardan rakip klan arayacagim ...


Çevrimdışı Admin

  • Site Lideri
  • *
  • İleti: 2777
  • Rep Puanı : 360
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • 989 Mesajı Toplam
    3240 Kere Beğenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2014, Pazartesi - 14:51 »
klan savaşları bölümüne tıkladığınızdaki ekran görüntüsünü paylaşın yardımcı olalım.


Çevrimdışı sinans

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sinans
  • Klanım : ehli keyf
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 23:30 »
 Sevgili arkadaşlar. Bizim klandan kimse savaşı başlatmadığı halde başka bir rakip tarafından savaş açılmış olmalı. Böyle bir şey mümkün müdür? Yoksa y.lider arkadaşlarımızdan birisi savaşı başlatmış olabilir mi?
 Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...


Çevrimdışı Savas80

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 2
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Savas80
  • Klanım : Beşiktaş çarşı
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2014, Salı - 20:07 »
Admin klan savaşına tıklıyoruz 30 dk beklememize rağmen rakip bulamıyoruz bir sorun mu var acaba 48 üyemiz var ?


Çevrimdışı Admin

  • Site Lideri
  • *
  • İleti: 2777
  • Rep Puanı : 360
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • 989 Mesajı Toplam
    3240 Kere Beğenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2014, Cumartesi - 18:31 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Sevgili arkadaşlar. Bizim klandan kimse savaşı başlatmadığı halde başka bir rakip tarafından savaş açılmış olmalı. Böyle bir şey mümkün müdür? Yoksa y.lider arkadaşlarımızdan birisi savaşı başlatmış olabilir mi?
 Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

birisi başlatmıştır.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Admin klan savaşına tıklıyoruz 30 dk beklememize rağmen rakip bulamıyoruz bir sorun mu var acaba 48 üyemiz var ?

3 saate kadar arama süresi var aksi halde 3 saatte bulamazsa durdurur tekrar başlatması gerekebilir.
Bazen anında bulabilir bazen uzun sürebilir.


Admin 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: çakbeşlik (11 Temmuz 2014, Cuma - 01:37), Savas80 (06 Mayıs 2014, Salı - 16:56)

Çevrimdışı mtin.gven

  • 20.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 57
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Metin
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2014, Cuma - 18:37 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Google çeviriden çevirdin madem azda kendin düzeltseydin dostum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

admin sağolsun o kadar uğraşmış bi de laf atma ya ayıp..


Çevrimdışı Kerem110

  • 21.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 61
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • iyi forumlar
  • 7 Mesajı Toplam
    13 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Kerem426
  • Klanım : ccbekem
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2014, Cuma - 16:47 »
Bir şey sorucam klan savaşları için en az kaç kişiye ihtiyaç var


Çevrimdışı Yüksel129

  • 69.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 432
  • Rep Puanı : 11
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajı Toplam
    77 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2014, Cuma - 17:26 »
En az 10 kişi olmalı yardım ve destek bölümündede yazıyor

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Drag_On

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 2
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2014, Salı - 16:57 »
Merhaba arkadaşlar acil cevap istiyorum lütfen yardımcı olun : klanımızda 10 kişi olmasına rağmen, klan savaşı başlatamıyoruz 'yeterince uygun klan üyesi yok' diyor. Ne yapmamız gerekiyor ?


Çevrimdışı Yüksel129

  • 69.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 432
  • Rep Puanı : 11
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajı Toplam
    77 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Ynt: Klan Savaşları Sıkça Sorulan Sorular
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2014, Çarşamba - 12:35 »
Demek ki klanınızda bazı üyelerin eski klanında hala klan savaşı devam ediyor, yani klan savaşına katılıp sonra klandan çıkan hala savaşdadır ve o klanın, klan savaşı bitince yeni klan savaşına katılabilir. Üyelere bak çapraz kılıcın altında kırmızı çizgi oluyor, o üyenin profilini aç ve süreye bak sonrada süreler bitince başlatırsın

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Yüksel129 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Drag_On (12 Temmuz 2014, Cumartesi - 00:49)