Gönderen Konu: Klan Savaşı Rehberi  (Okunma sayısı 2372 defa)

Çevrimdışı Paranormal

  • 5.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 12
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    3 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Hydrea
  • Klanım : :( Yok
Klan Savaşı Rehberi
« : 22 Mart 2015, Pazar - 13:24 »
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere klan savaşı rehberi yapacağım. Foruma katkım olsun dedim. Ne kadar yeni olsamda forumda olsun yani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tamam başlayalım.

KLAN SAVAŞI ÖNCESİ ADAM SEÇME

Birçok adam burada hata yapıyor. Pek güvenmediği kişileri savaşa alıyor sonra normal olarak adam hazırlıkta klandan çıkıyor. Genelde tanıdığınız kişileri veya uzun zamandır olanda olan kişileri almak daha mantıklıdır.

KLAN SAVAŞI HAZIRLIĞI

Tamam. Arkadaşlarınızla klan savaşına girdiniz. Hazırlık günü sizin ve arkadaşlarınızın yapması gereken rakip klandaki adamlara bakıp kime saldıracağınızı seçmeniz. Ben 1 kişiyi seçmenizi tavsiye ederim. Eğer arkadaşınız yıldız alamazsa veya 1 yıldız alırsa onu 3 yıldız yapmak için saldırabilirsiniz. Sonra klan kalelerine asker yollamak var. Bunu bazı kişilere yüklemeyin. Eğer lider posta ile "Kimse kalelere asker yollamasın ben yollayacağım" derse gerek yok yollamanıza. Ama mümkün olduğunca çok klan kalelerine asker yollayın. Örnek olarak 15 kişiliklere 3 sihirbaz 3 okçu (bir okçuyu da arkadaşınız yollasın.) 20 kişiliklere 1 ejder 25 kişiliklere 1 ejder 1 sihirbaz 1 okçu gibi şeyler yollayın. Asla boş kalmasınlar.

KLAN SAVAŞI GÜNÜ

Klan savaşı günü gelmeden asker yapmayı unutmayın ! Örnek olarak 180 kişilik ordu kampına 9 ejder veya 16 dev 2 şifacı 16 sihirbaz  8 okçu  200 lük ordu kampına 10 ejder , 9 ejder 20 okçu veya 16 dev 2 şifacı 20 sihirbaz 12 okçu gibi yöntemler kullanabilirsiniz. Klan savaşı günü geldi şimdi. Askerlerimiz ve büyüleriniz hazır. Arkadaşlarlarınıza bakın. Kim kime saldırmış. Eğer sizin saldıracağınız kişiye saldırılmış ama hiç yıldız alınmamış ise tekrarını izleyin ki "Nereden girmem mantıklı olur ?", " Acaba askerlerim buna saldırmak için elverişli mi ?" diye kendinize sorular sorun. Eğer hepsi olumlu sonuç çıkarırsa sonraki maddeye geçelim.

SAVAŞ ANI

Tamam. Saldır tuşuna bastınız ve köye nereden saldıracağınızı biliyorsunuz. İlk işiniz klan kalesini boşaltmak olsun. Tabi bazı taktikler de gerek yok. (Ejder saldırıları, golem saldırıları vb.) Klan kalesini ilk önce çıkarmanız lazım. Nasıl mı ? Örnek olarak 1 veya 2 domuz binicisi yapın ve klan kalesine en yakın yerden yollayın. Onlar çıkacaktır. Eğer dışarıya yakın ise birkaç barbar da çıkarabilir. Sonra klan kalesinin kapasitesine bakın. Zaten anlaşılır kaçıncı seviye olduğu. Ardından o çıkan birliklerin kapladığı yeri toplayın. Yetmiyor mu ? Tekrar çıkarmaya çalışın. Çıkmaz ise tam dolu değildir.sonra köşeden bir barbar veya okçu ile onları savunmanın dışına çıkarın. Çıkardıktan sonra bazı taktikler vardır. Bunlardan birisi hepsini aynı yere getirip tepesine balon koymaktır. Balonu direk patlatırlar ve balon üstlerine düşer. Ölmezlerse birkaç okçu veya barbar işlerini görür. Sonra saldırı taktiğiniz örneğin dev şifacı olsun. İlk devleri salın. Ama aynı yere basılı tutup değil ! Biraz dağınık atın ki yaylı tuzak veya dev bomba hepsine etki etmesin. Sonra onları hava savunmaya kadar şifa büyüsü ile ayakta tutun. Hava savunmanın teki patlar ise bir şifacıyı yollayın. Diğer şifacıyı başka taraftan yollayın. (diğer hava savunmasını oradan yollamayın.) Bu sayede hava bombaları ikisine de etki etmez. Devler hava savunmanın oraya gelince şifacının teki büyük ihtimal ölecektir. Diğeri de ölür ise pek birşey olmaz gibi geliyor bana. Çünkü adamlar genelde hava savunmaları ters yerlere koyuyor. Diğerine gelince pek savunma birimi kalmıyor. Devler savunmayı imha etti. Siz sihirbazları yollamıştınız ve de onlar köy binasına kadar diğer birimleri yok etti. İçiniz rahat olsun. Çünkü büyük ihtimal kazandınız ve klana 3 yıldız bağışladınız. Tamam şimdi diğer saldırınızı yapmanız gerekiyor ise aynı şekilde saldırabilirsiniz.

KLAN SAVAŞI SONUCU

Sonuç olarak ya kaybettiniz ya kazandınız. Moralinizi bozmayın ve klan savaşı bonusunuzu toplayın. Ondan sonra klanı motive edin. "Olsun sonrakine başaracağız.", " Moralleri bozmayın rakip klan iyiydi." gibi şeyler söyleyin. Ardından yeni klan savaşı araması başların ve klan savaşlarında savaşmaya devam edin.

Benim için bu kadar arkadaşlar. Alıntı değildir. Eksiğim varsa söyleyebilirsiniz. Yardımın dokunduysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap



Paranormal 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: TheKinq (22 Mart 2015, Pazar - 13:31)