Gönderen Konu: IPOD  (Okunma sayısı 1773 defa)

Çevrimdışı Fahri64

  • 15.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 44
  • Rep Puanı : 3
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajı Toplam
    16 Kere Beğenildi
  • COC Nick : [#CRA2Y#]
  • Klanım : Clash Of Turkey
IPOD
« : 25 Mart 2013, Pazartesi - 22:08 »
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap


İnce ve hafif kelimelerine yepyeni anlamlar kazandıran iPod touch, artık elinizde ya da cebinizde neredeyse fark edemeyeceğiniz bir süper bir alüminyum kasaya sahip. Renk seçenekleri arasında seçim yapmak neredeyse imkansızdır. Tamamen yeni Apple EarPods kulaklıklar sayesinde iPod touch, en az göründüğü kadar iyi ses verir. iPod touch askısını elinizden bırakmanız artık çok daha zor.

Yepyeni Apple EarPods Kulaklıklar
Apple tasarımcıları ve mühendisleri yeni Apple EarPods'u yaratmak için 600'den fazla insanın üzerinde 124 farklı EarPods prototipi test etti. Sonuç? Gerçekten rahat ve ses kalitesi inanılmaz.


Loop
iPod touch loop, iPod touch'ınıza uygun renklerde gelir. Diğer renkleri de ayrıca satın alabilirsiniz. Bu iPod touch'ınızı güvenle taşımanın yeni yoludur.
TASARIM
Yeni iPod touch'ı ilk gördüğünüzde gözlerinize inanamayacak, elinize aldığınızda ne kadar inanılmaz olduğunu anlayacaksınız. iPod touch'ın ağırlığı yok denecek kadar azdır ama hafife almaya gelmez. Oyun oynamak, mesajlaşmak ve sevdiğiniz her şeyi yapmak için daha önce hiç olmadığı kadar güçlüdür.
EKRAN
iPod touch artık, 4 inçlik daha büyük bir Retina ekrana sahip. Araba yarışlarındaki sert dönüşleriniz, parti için hazırladığınız çalma listesi, en sevdiğiniz dedikodu sitesi — her şey net, canlı ve gerçeğe yakın. Ve yeni ekranın oranları HD filmlere ve TV programlara mükemmel bir şekilde uyar.Tek elle kullanım
Yeni iPod touch'ın ekranı daha uzun ancak daha geniş değildir. Böylece yine tek elinizle kontrol edebilirsiniz.
YENİ iSight Kamera
Bazı anlar fotoğraf çekmek için vardır. En iyi arkadaşınızın sokakta gördüğünüz acayip ikizi. Grafiti ile dolu bir duvar. Rüya gibi görünen bir gün batımı. iPod touch'taki iSight kamera beş megapikseldir - önceki nesilden yedi kat daha iyi - ve o kadar harika fotoğraflar çeker ki, fotoğraf makinenizden sonsuza dek vazgeçebilirsiniz.

Gelişmiş optik özellikler, dokunarak odaklama, LED flash ve yüz algılama özellikleri, her defasında istediğiniz fotoğrafı çekmenize yardımcı olur. iSight kamera 1080p HD video çekimi yapar ve ön kamerayla daha iyi FaceTime aramaları yapabilirsiniz. App Store'da bulunan iPhoto uygulamasıyla, fotoğraflarınızı doğrudan iPod touch'ta düzenleyebilir, kadrajlayabilir ve geliştirebilirsiniz.

Panorama
En sevdiğiniz şehrin siluetini, yıl sonu okul fotoğrafını ya da dakhund köpeğinizi uzanmış halde kestirirken çekmek için iPod touch'taki panorama özelliğini kullanın. Sadece düğmeye dokunun ve kamerayı görüntünün üzerinde hareket ettirin. iPod touch geniş çekimi kusursuz bir şekilde yaratsın.
İKİ ÇEKİRDEKLİ A5 ÇİP
Bu şimdiye kadarki en güçlü iPod touch. Bunun nedeni, iki çekirdekli A5 çipin, önceki nesil çiplerle kıyaslandığında, iki kata kadar daha yüksek işlemci gücü ve yedi kata kadar daha hızlı grafikler sağlamasıdır. Oyunlar inanılmaz derecede hassas ve gerçekçidir. Samuray kılıcınız daha önce hiç olmadığı kadar keskin ve zombilerden kaçarken yaptığınız hareketler inanılmaz hızlıdır. A5 çip sürekli güç tüketmediğinden, pil ömrü hala aynıdır. Tek bir şarjla 40 saate kadar müzik ve 7 saate kadar video oynatabilirsiniz.1 Böylece dans etmeye, zombileri kesip biçmeye ve yarışmaya devam edersiniz.
 Veya dinlemeye, izlemeye ve internette gezinmeye.
MÜZİK VE EĞLENCE
Her iPod müzik demektir. Ama iPod touch müziğin yanı sıra, başka şeyler de demektir. Nerede olursanız olun, anında eğlence için tüm müzik ve video arşivinizi yanınızda taşımanıza olanak sağlar.

Müzik ve iTunes
Tekrar tekrar mırıldandığınız o en yeni şarkı. Ailenizin - ve görünen o ki sizin de - bayıldığınız o klasik rock albümü. Müzik arşiviniz sadece size aittir ve tamamını iPod touch'ınızda oynatabilirsiniz.

Video
Filmler ve TV programları iPod touch'ta daha önce hiç bu kadar iyi görünmemişti. Video ve HD içerikleri, 4 inç Retina ekranda gerçekten geniş ekran formatında oynatabilirsiniz. Yüzde 44 daha fazla doygunluk sayesinde renkler capcanlıdır.

Game Center
Burası oyun tutkunlarının arkadaş oldukları, arkadaşların rakip oldukları bir yer. Game Center bir profil yaratıp diğer oyun tutkunlarını sonraki göreve çağırdığınız bir sosyal oyun merkezidir. Mücadeleye dünyanın herhangi bir yerindeki rastgele bir oyuncuyla ya da hemen yanınızdaki arkadaşınızla başlayabilirsiniz.
UYGULAMALAR
App Store'dan daha fazlası
Demek adınızın Rusça'da nasıl söylendiğini öğrenmek istiyorsunuz. Ya da kafede duyduğunuz o muhteşem şarkıyı kimin söylediğini. Veya resimlerinizi süper gösterecek o fotoğraf filtresini arıyorsunuz. Muhtemelen, bu düşündüklerinizi App Store'da bulabilirsiniz. Aslında hiç aklınıza gelmeyecek şeyleri bile App Store'da bulabilirsiniz.
DAHİLİ UYGULAMALAR
Bu sadece orada, dışarıda olanlarla ilgili değil, aynı zamanda içeridekilerle ilgili. iPod touch birçok güçlü dahili uygulamayla gelir. iMessage'le Wi-Fi üzerinden sınırsız sayıda mesaj gönderebilir, FaceTime görüntülü arama özelliği sayesinde, arkadaşlarınızın yüzündeki her ifadeyi görebilirsiniz.3 Mail uygulamasıyla epostalarınızı kontrol edebilir ve Safari uygulamasıyla internette gezebilirsiniz. iOS 6, Facebook entegrasyonu, Harita, Passbook ve diğer birçok yeni özellikle gelir.

Emeğe saygı elli boş geçmeyelim(+rep).

« Son Düzenleme: 11 Nisan 2013, Perşembe - 13:23 Gönderen: Fahri64 »

Fahri Sever [#CRA2Y#]

Fahri64 'nin Mesajlarını Beğenen 6 Kullanıcı: Kerem110 (28 Aralık 2013, Cumartesi - 16:00), mustafa430 (04 Temmuz 2013, Perşembe - 19:38), Admin (30 Nisan 2013, Salı - 11:00), Emirbsr (30 Mart 2013, Cumartesi - 22:14), myalperen (26 Mart 2013, Salı - 12:12), Nihat (26 Mart 2013, Salı - 08:36)