Gönderen Konu: CoC Guard. Köy koruyun!  (Okunma sayısı 1196 defa)

Çevrimdışı satiya

  • 1.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
CoC Guard. Köy koruyun!
« : 16 Şubat 2015, Pazartesi - 00:01 »
Eğer yüksek saflarına almak için yeterince uzun Klanlar Clash oynadım, zaten oyun Hareketsizlik Timer inşa 5 dakika kurmuştur anladım olabilir. Eğer cihazınızda standart kilit ekran zaman aşımı kullanırsanız bu mesajı görmek asla, ama birçok oyuncu kendi cihazları zaman aşımı kapatın. Onlar şu anda oyunda aktif ise Klanlar Clash birisi saldırı imkansız olmasıdır.

Diyelim sen kaynakların bir sürü var ve sen (kendi yapılarını yükselterek) kaynaklarınızı kullanın kadar birisi köyüne saldırı istemiyorum. Yani her dakika oyun ve dokunun ekranında çevrimiçi bir kaç kez kalmak zorunda. Muhtemelen bir bot veya bu görevi yapmak için bir uygulama gerekiyor, sıkılıyorum.

Bu uygulama Klanlar Clash online kalmanıza yardımcı olur ve aktif oyun tutar, bu yüzden kimse köy saldırabilir.

Özellikler:

-Reklamlar Ücretsiz!

Cihazı gerektirmez ediyor mu köklü edilecek.

Pil kullanımını azaltmak için koruma sırasında ekrana karartma seçenekleri -Orada vardır.

Ekranda musluk simüle -Sadece.

 


Nasıl Kullanılır:

Run uygulama daha sonra start düğmesine dokunun, oyun otomatik olarak başlatacak ve yüzen düğmesi (Knight) görünecektir. Oyun yükü tamamen, şimdi koruma başlatmak için şövalye dokunabilirsiniz edelim. Koruma modundan çıkmak için tekrar şövalye dokunun. Eğer CoC nöbet kapatmak istiyorsanız iki seçeneğiniz var:

CoC koruma musluk çıkış düğmesinin Ana sayfada 1..

Knight (yaklaşık 1 saniye), başka bir düğme görünür çıkmak için yeni düğmesine dokunun edecek 2. Uzun dokunma. (Emin koruma modunda olmadığından emin olun)

Önemli İpuçları:

Koruma sırasında 1. Güç tuşunu kullanmayın.

2. CoC nöbet çalıştırmadan önce hafıza temizleyici, hız güçlendirici ve pil tasarrufu uygulamaları her türlü devre dışı bırakın.
Available On Google Play : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap