Gönderen Konu: Huzurlarınızda HTC M8 (One 2)  (Okunma sayısı 1116 defa)

Çevrimdışı Gökbörü

  • Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 759
  • Rep Puanı : 54
  • Cinsiyet: Bay
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajı Toplam
    369 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klanım : 1453
Huzurlarınızda HTC M8 (One 2)
« : 07 Şubat 2014, Cuma - 23:32 »
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

HTC One 2 namı diğer M8 cephesinden ilk görseller nihayet yayınlandı. Kısa süre önce HTC M8 olduğu iddia edilen telefonun arka bölümünü gösteren bir görsel yayınlanırken, arka bölümdeki özellikler daha önce Çin kaynaklı sitelerde telefon için satılan kapaklardaki tüm detayları göstermektedir. Bu sebeple sızdırılan görselin HTC M8 olduğu kesin gözüyle bakılıyor.

Çift kamera ve çift LED flaş desteği sayesinde bir önceki nesil One modelinde fazlasıyla eleştirilen Ultrapiksel kameranın tüm olumsuzluklarını ortadan kaldırmak isteyen HTC görünüşe bakılırsa bu defa oldukça iddialı bir kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Toshiba tarafından üretilen yeni sensörün özellikler karanlık ve düşük ışıklı ortamlarda etkili çekimler gerçekleştirdiği ve çekim sonrası fotoğraf üzerinde  yeniden odaklama yapma imkanı sunduğu bildiriliyor.

Alüminyum alaşımlı kasa yapısının korunduğu telefonun kısa süre içerisinde yeni görselleri de ortaya çıktı. Bu görseller ise ön cepheden çekildiği için hem tasarımı net bir şekilde ortaya koyuyor hem de Sense 6 arayüzü hakkında ilk ipuçları veriyor.

İlk görselde iddiaları konu olduğu üzere ekrana konumlandırılan sanal butonları görüyoruz. Bu butonların hangi tasarımda olacağı kısa süre önce ortaya çıkmış ve sızdırılan görselde de benzer sanal butonların olduğunu görüyoruz.

Önceki nesil One modeline göre daha ince bir çerçeveye sahip olan telefonun köşe yapısı biraz daha yuvarlatılırken, bir diğer görselde ise sanal butonların olmadığını görüyoruz. Bu gelişme de One 2′de sanal butonlar olmadan ekran üzerinde kaydırma hareketleriyle de kontrolün sağlanabileceğini gösteriyor.

5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü ekran, 2 ya da 3GB RAM, Android 4.4 KitKat ve Sense 6 kullanıcı arayüzü telefonda öne çıkan teknik özellikler olacak. HTC M8′in mart ayı içerisinde New York’ta düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtılması bekleniyor.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap


Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap



Gökbörü 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Kurmay (08 Şubat 2014, Cumartesi - 12:15)