Gönderen Konu: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) Hava Patlatıcılı Düzen  (Okunma sayısı 1868 defa)

Çevrimdışı Faray13

  • 4.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 10
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Durumum:
  • ARA - BUL - YOK ET!
  • 6 Mesajı Toplam
    25 Kere Beğenildi
  • COC Nick : IMFaray
  • Klanım : Search NDestroy #P9L8PRLV
TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) Hava Patlatıcılı Düzen
« : 22 Haziran 2015, Pazartesi - 16:08 »
TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) Hava Patlatıcılı Düzen

 Uzun bir aradan sonra koridor sistemi kaldığı yerden devam ediyor. Hepinizin bildiği üzere gelen son güncellemeyle hava patlatıcı savunma birimleri arasında yerini aldı ve hava saldırılarında oyuncuları bir nebze de olsa rahatlattı. Bununla birlikte biz oyunculara bu birimi köy düzeninde en uygun yere yerleştirmek kaldı. Ben de daha önce de paylaşmış olduğum koridor sistemi düzenine bu birimi en çok verim alınabilecek bir konumda yerleştirdim ve aşağıda paylaşıyorum. Genel olarak amacımız tabiki değişmedi düşman birimlerini (özellikle dev ki en sık kullanılan birimlerden) koridora çekme fikri devam ediyor.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

 Belediye binasının ve karaiksir deposunun konumu, bulunduğum lige de bağlı olarak kupa yerine ganimeti hedefleyen oyuncuların varlığıyla da havadan yapılacak saldırıların büyük bir bölümünü köyün üst kısımlarından başlamaya yöneltiyor. Bu da hava patlatıcısının konumunun belirlenmesinde etkili bir neden. Sonuç olarak bu birimin sadece tek yöne bakması nedeniyle onu koridor sisteminde belediye binasına yakın ve aksi yöne doğru çevirerek yerleştirdim. Böylece patlatıcı, hava saldırılarına karşı hem içerideki savunma birimlerini koruma hem de karaiksiri kollama gibi görevleri de üslenmiş oldu. İskelet tuzaklarının savunma yönünü hava olarak işaretlemenin de hava saldırılarında düzene katkısı olacağı aşikar.

 Paylaştığım eski düzenlerde de belirttiğim gibi karaiksirin bol olduğu zamanlarda heroların içeride bulunmaması bir huzursuzluk vermiyor değil. Fakat oluşan bu riski de bu dönemlerde karaiksir deposunun yanındaki havanlarla heroları yer değiştirerek veya karaiksir deposu ile klan kalesini yer değiştirerek geçiştirmek mümkün. Farklı kombinasyonlar üretmek tamamen sizin elinizde.

Sizler de bu tür koridorlar oluşturarak rakibi, köyünüzde ganimetten uzak istediğiniz yere yönlendirebilirsiniz. Yeni köy düzeni fikirlerine ilham olma ümidiyle okuduğunuz için teşekkür ederim.



Koridor Sistemi Gelişimi:

08 Ekim 2014: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi)
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

28 Ekim 2014: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) 4 Havanlı Düzen
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, Salı - 00:34 Gönderen: Faray13 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap