Gönderen Konu: KB 9 ANTİ 3 YILDIZ  (Okunma sayısı 2423 defa)

Çevrimdışı sevban34

  • 2.Seviye Üye
  • *
  • İleti: 5
  • Rep Puanı : 0
  • Cinsiyet: Bay
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sevban34
  • Klanım : OGK
KB 9 ANTİ 3 YILDIZ
« : 17 Ekim 2015, Cumartesi - 11:35 »
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Herkese merhaba arkadaşlar. Yazıyı iki üç kere yazdım ve silindi tekrar tekrar yazdım o yüzden biraz kısaltıcam normalde daha uzundu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Forumda dolaştığımda 9 th da genellikle anti 2 yıldız düzenler paylaşılmış ancak benim bulunduğum klanda genellikle 9 sev köy binaları üçlenir o yüzden anti 3 yıldız düzenleri tercih etmemiz gerekiyor. Hatta sizede tavsiyem anti 3 düzenleri tercih etmenizdir ama diyorsanız ki ben kaç savaştir 2 yıldız bile vermiyorum o zaman düzeninize devam edin bu birazda klanınızın seviyesiyle alakalı bi olay. Şimdi bu paylaştığım düzeni 6 savaş önce karşılaştığımız bi klandan aldım bizden 6-7 kişi girdi bu köye ama kimse üçleyemedi herkes %80-%90 da kaldı kalınan yüzdede yüksek olunca her seferinde bu sefer alırız diye diye savaşlarımız boşa gitti sonuçda savaşı kazansak da bu köy benim aklımda kaldı ve bi deniyim dedim 5 savaştır kullanıyorum ve henüz üçlenmedi her savaşta ortalama 4 kişinin savaşını boşa harcatıyor.
Benim coc oynadığım 3 hesabım var birisi full diğer ikisi th9 birinde bu düzeni kullanıyorum diğeri için bi tane daha anti 3 düzene ihtiyacım var eğer varsa elinizde yada savaşlarda karşınıza çıkan alınması zor olan bi düzen paylaşırsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler umarım düzeni beğenirsiniz.

Not: Düzeni yapacak arkadaşlar savunmaların ve tuzakların yerlerinde oynama yapmazlarsa daha verimli sonuçlar alıcaklarına eminim.

Not2: Ayrıca arkadaşlar bugün yaptığım değişiklikle dev bombaları çift hale getirmişti bu fotoğraf eski olduğundan burda yok. Domuz tehdidine karşı kullanmak isteyenler düzenlemeyi yapabilir.

« Son Düzenleme: 17 Ekim 2015, Cumartesi - 11:38 Gönderen: sevban34 »